ثبت شرکت های گردشگری و توریستی

 

 | ثبتت شرکت ها |  ثبت شرکت با مسئولیت محدود |  ثبت شرکت

شرایط کلی متقاضیان ثبت شرکت گردشگری - توریستی

1. تابعیت ایرانی
2. عدم اشتغال به تحصیل
3. داشتن حداقل 25 سال سن
4. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
5. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
6. عدم اشتغال به حرفه دیگر و ممانعت از رسیدگی به فعالیت فوق
7. متدین به دین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی ایران
8. داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر با تاییدیه پرداخت بیمه و صلاحیت شغلی
9. داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی شده باشد و نیز عدم اعتیاد به مواد مخدر به تائید مراجع ذیصلاح
10. نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمانهایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم مبانی رژیم گذشته بود، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی

مدارک لازم برای ثبت شرکت گردشگری

1. کپی کارت ملی و اصل آن
2. مدارک مربوط به سابقه کار و پرداخت بیمه
3. تعداد 6 قطعه عکس 4*3 مربوط به سال جاری
4. کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه اصل مدرک
5. کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و اصل آن (برای آقایان)
6. اظهار نامه رسمی ثبت شرکت ها (در مورد اشخاص حقوقی)
7. کپی کامل تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه

الف) مدیر فنی
داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)
متدین به دین مبین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

1. تابعیت ایرانی
2. دارا بودن حداقل 25 سال سن
3. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
4. آشنایی کامل به یکی از زبان‌های خارجی (ترجیحاٌ انگلیسی)
5. عدم اشتغال به حرفه دیگر و ممانعت از رسیدگی به فعالیت فوق
6. داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر صلاحیت شغلی
7. داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی باشد و عدم اعتیاد به مواد مخدر
8. داشتن گواهی‌نامه فارغ التحصیلی از آموزشگاه‌ها و مدارس حرفه‌ای خدمات مرتبط با موضوع
9. نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمان‌هایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم      مبانی رژیم گذشته بوده، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی

ب) آدرس یا مکان فعالیت
1. در صورت مالکیت، ارائه اصل سند همراه تصویر آن
2. محل فعالیت باید دارای سند اداری یا تجاری باشد.
3. حداقل مساحت مفید برای فعالیت با توجه به آیین نامه
4. محل فعالیت با دیگر صنوف مجاور سنخیت داشته باشد.
5. در صورت استیجاری، ارائه اصل اجاره نامه محضری همراه تصویر آن
6. محل فعالیت دارای تجهیزات و امکانات مناسب با نوع فعالیت باشد.
7. محل فعالیت در طبقه همکف یا طبقه اول واقع بوده و قابل دسترسی و دید عموم باشد.

ج) ضمانت بانکی
سپردن ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ 50000000 ( پنجاه میلیون) ریال در وجه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری که پس از تحویل به واحد مالی، رسید آن به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مربوطه ارائه می‌شود.

ضمنا در ادامه متقاضی باید موارد زیر را نیز انجام دهد که موسسه حقوقی شتاب بخشی از آن را انجام می‌دهد.

1. ارائه حداقل 10 (ده) آرم یا نشان که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و متعارف باشد.
2. معرفی حداقل 10 (ده) نام متناسب که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نام‌های فارسی و متعارف باشد.

و در نهایت پس از آماده شده موارد زیر پروانه بهره‌برداری شرکت گردشگری "بند ب" صدا در می‌گردد.

1. تعهد نامه حضور تمام وقت مدیرفنی دفتر
2. رسید ارائه ضمانتنامه بانکی توسط متقاضی
3. گزارش بازدید از محل دفتر توسط کارشناسان
4. معرفی نامه مدیر فنی دفتر به همراه مدارک ضمیمه آن
5. جواب استعلام از آزمایشگاه دولتی در مورد مدیر فنی دفتر
6. جواب استعلام از اداره تشخیص هویت در مورد مدیر فنی دفتر
7. فرم اعلام اسامی و آرمهای پیشنهادی برای دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
8. تعهد نامه در مورد اعلام انجام تغییرات در دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی جوابیه صلاحیت ترافیکی و انتظامی دفتر

ضمیمه:
از موارد قابل توجه برای متقاضیان این است که برای راهنمایان گردشگری دارای مجوز فعالیت از سازمان ایرانگردی و جهانگردی مجوز بند «ب» مگر با تحویل کارت و اعلام انصراف کتبی از راهنمایی تور صادر نخواهد شد.

شرایط صدور مجوز برای کلیه شهروندان یکسان است و ایثارگران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، داوطلبان بومی، فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با جهانگردی در سطح کارشناسی از دانشکده های کشور، با دارا بودن کلیه شرایط مذکور از نظر اعطای مجوز دفتر در اولویت هستند. همچنین از ابتدای تشکیل پرونده تا صدور مجوز فعالیت حدود 3 ماه وقت لازم است.

برای شرکت‌های چند منظوره نیز مجوز فعالیت بند «ب» صادر نخواهد شد. شرکت هایی می‌توانند تقاضای مجوز کنند که اختصاصا فعالیت آنان در اساسنامه شرکت، "فعالیت گردشگری" درج شده باشد. این شرکت‌ها قبل از ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها باید جهت تعیین «نام» به مدیریت نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و تورها در تهران مراجعه کنند.

مدیر عامل شرکت به عنوان متقاضی بند «ب» باید کلیه شرایط فوق الذکر را داشته و در زمان مقرر جهت تکمیل پرونده، مدارک لازم را ارائه کند.